miércoles, 31 de octubre de 2007

The hole in the wall



En aquest vídeo, he pogut veure l'experiment que realitza el
Dr. Mitra a un xicotet poble de l'Índia, que consisteix en col·locar un ordinador en una paret, per a que la gent puga utilitzar-lo per conectar-se a la xarxa o jugar... independentment del que siga, i el que es pot veure clarament, és que els primers en arrimar-se per veure que és, són els xiquets, que com no, atrets per la curiositat van per coneixer allò que els han ficat i poder utitlitzar-lo. I ho fan des d'un principi, sense ninguna mena de dificultat, la qual cosa ens dóna a entendre, que els nens més petits aprenen més ràpidament allò relacionat amb la tecnologia, que una persona més major, i a banda, es senten motivats per aprendre més amb l'ajuda d'eixa eina, ja que per a ells és totalment desconeguda. Aquest experiment també el realitzà a diferents poblacions, però això si, sempre menudetes i amb poca economia, la qual cosa feia que tot el món s'apropara per veure allò que era.
Trobe que és una bona idea, ja que així fomenta que els xiquets/es es senquen motivats d'una altra forma, de la qual no estan acostumbrats, per a aprendre, i a l'hora per ensenyar-se a utilitzar aquest aparell sofisticat per a ells, ja que no el tenen a l'abast tan fàcilment com nosaltres. Al vídeo podem observar, que els xiquets/es amb l'ordinador disfrutaven buscant informació sobre diferents temes, vegent fotografies, i inclús jugant, però això no és l'única cosa, ja que aprofitaven el temps al màxim per estar cara l'ordinador i aprendre coses noves.
Tinc que dir, que aquesta tasca tampoc requereix un alt nivell d'anglés, ja que amb l'ajuda del text pots entendre pràcticament tot el vídeo, la qual cosa et facilita la tasca a realitzar. I trobe que m'he adonat que tinc que valorar més allò que nosaltres tenim afortunadament, i que altres ni tan sols ho poden tindre. Amb açò trobe que amb aquest vídeo arribes a comprendre com està la situació, és a dir, que les persones joves aprenen més ràpidament a utilitzar una nova tecnologia que una persona més major.

1 comentario:

Free PLR Articles dijo...

hi,

Your blogs... look great... Pls visit my blog's also and I will show you how to monetized it. See Recommende Money Maker!..


Goodluck,

Judjie